black widow

Filmtip: Black Widow

Marvel-fans opgelet! In april 2020 komt er een nieuwe film: Black Widow! Black Widow kennen we natuurlijk al van The Avengers, maar nu krijgt ze finally haar eigen film en wij vertellen je alles wat we tot nu toe weten.

Black Widow

Scarlett Johansson speel al jaren de rol van Black Widow in de Avengers films, maar nu krijgt ze dan eindelijk haar eigen film. In de Avengers films wil ze maar al te graag haar verleden achter zich laten en erover is iets wat ze liever niet doet. Toch krijgen we in deze film meer te zien over haar verleden en komen we erachter hoe ze van huurmoordenaar een Avenger is geworden.

What is it about?

De nieuwste Marvelfilm speelt zich af in de tijd na Captain America: Civil War. Door alles wat erin deze film is gebeurd, keken de mensen anders naar superhelden, waardoor Black Widow op de vlucht moest slaan. On her journey to try to flee, staat ze oog in oog  met haar verleden. Hier ontmoet ze Yelena Belova, een andere Black Widow (Florence Pugh) en Red Guardian (David Habour). Samen moeten ze het opnemen tegen een nieuwe villain: Taskmaster.

Nederlandse acteur

Er is nog niet bekend wie de rol van de nieuwe villain Taskmaster gaat spelen, maar er gaan wel veel geruchten over wie de villain zal gaan spelen. Zo zouden Ray Winstone of de Nederlandse spierbundel Olivier Richters, gekozen zijn voor de rol van Taskmaster. But nothing is confirmed yet.

Releasedatun

de film draait vanaf 29 april 2020 in de bioscoop en hier is alvast een kleine sneek peak:

LEES OOK:

Beeld: Pathe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen