Booksmart

Filmtip: Booksmart

Getting Straight A’s. Giving Zero F’s. Pretty legit samenvatting van de nieuwe girlpower komedie Booksmart, met Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Lisa Kudrow en Jason Sudeikis.

Waar gaat Booksmart over?

Het is the night before graduation voor besties Amy en Molly, als ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bieb hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. (Snappen we ook wel, als ze net zulke leuke stationary als hier hadden.) Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Zuur. Dus besluiten ze iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten. Maar dan moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het grote examenfeest is, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden… Hadden ze deze tips voor het gooien van een epic eindexamenfeest nu maar gelezen, dan hadden ze gewoon hun eigen fissa kunnen organiseren.

Booksmart heeft niet alleen twee kick-ass girls in de hoofdrol (we love them!), maar is ook nog eens geregisseerd door een vrouw. Met deze movie maakt actrice Olivia Wilde haar regiedebuut en girls support girls! Obvs. Dus sprinten naar die bios!

Bekijk hier de trailer van Booksmart

Fotografie: WW Entertainment

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen