Chemical Hearts

Filmtip: Chemical Hearts met Lili Reinhart

Ben je op zoek naar een film, maar heb je geen idee welke je moet kijken? Wij delen iedere week een filmtip met je!

Steeds vaker zien we acteurs uit Riverdale shinen in een (bioscoop)film. Cole Sprouse in Five Feet Apart, KJ Apa in I Still Believe en nu ook Lili Reinhart in Chemical Hearts. Benieuwd waar deze film over gaat en wil je de trailer zien? Lees dan snel verder!

Chemical Hearts

Chemical Hearts gaat over Henry (Austin Abrams). Hij is nog nooit écht verliefd geweest totdat Grace (Lili Reinhart) in zijn leven komt. De twee worden samen aan het werk gezet als editor in chief. Al snel merkt Henry dat Grace anders is dan andere meiden: ze draagt jongensachtige kleding en loopt met een kruk. Het is duidelijk dat Grace een groot verdriet met zich meedraagt. Henry wordt head over heels verliefd op haar ondanks de kans op een gebroken hart. De trailer van de film begint met de zin: ‘You are never more alive than when you are a teenager’, dus als Henry nu niet voor de liefde van zijn leven gaat, wanneer dan wel…? Yep, don’t forget to grab some tissues.

Bekijk ook deze filmtip: Broken Hearts Gallery

Releasedatum

Het goede nieuws is dat we niet nog maanden hoeven te wachten tot we deze film kunnen zien, hij is namelijk vanaf 21 augustus al te zien. Het iets minder goede nieuws? De film is speciaal gemaakt voor Amazone Prime en dus ook alleen op deze streamingdienst te zien. *Sluit nu een abonnement af bij Amazone Prime video*.

Bekijk hieronder de trailer van Chemical Hearts.

LEES OOK:

Beeld: Chemical Hearts via TMDb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen