Chick Fight

Filmtip: De komedie ‘Chick Fight’ met Bella Thorne

Heb jij zin om een leuke film te kijken, maar je hebt no clue wat je moet opzetten? We got you! De hilarische komedie Chick Fight is een must watch, oh did we mention dat Bella Thorne er in speelt?

Chick Fight

Anna (gespeeld door Malin Akerman, die je vast kent van 27 Dresses en Final Girls) is de eigenaar van een koffiebar en heeft het zwaar: haar moeder is net overleden, ze heeft moeite met haar vader die homoseksueel blijkt te zijn en ze komt erachter dat fikkie stoken meestal geen goed idee is. Wanneer ze op haar absolute dieptepunt zit, wordt ze door haar beste vriendin meegenomen naar een all-women fight club om haar zinnen te verzetten. Hier ontmoet ze Olivia (gespeeld door Bella Thorne bekend van The Babysitter ) waar ze het niet heel goed mee kan vinden… Om haar fight skills te verbeteren gaat ze hard trainen en komt ze er achter dat ze persoonlijk meer met de ontstaansgeschiedenis van de club te maken heeft dan ze ooit had verwacht.

Trailer

Luckily hoef je niet meer te wachten om deze film te zien, want Chick Fight staat gewoon op Amazon Prime. Check hieronder de trailer!

Check ook: 5x Must-see filmreeksen op Amazon Prime voor de ultieme movie marathon

Beeld: Chick Fight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Williamhap
  Williamhap
  Reactie: local milfs [url="http://datingonlinecome.com/?"]date sites [/url]
  Beantwoorden
 • Williamhap
  Williamhap
  Reactie: dating websites [url="http://datingsitesfirst.com/?"]over 50 dating sites without registering[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen