Film Fatherhood

Filmtip: de meeslepende film ‘Fatherhood’ op Netflix

Get ready voor een grappige en tegelijkertijd tranentrekkende film van Netflix. In de upcoming movie Fatherhood schittert komiek Kevin Hart als alleenstaande vader.

Fatherhood

In de film Fatherhood kruipt grappenmaker Kevin Hart in een serieuze rol. Hij speelt Matt; een vader die struggelt met de opvoeding van zijn dochter Maddy. Niet omdat zijn kind lastig is, maar omdat zijn vrouw en Maddy’s mom onverwachts is overleden. Dat betekent dat Matt zijn dochter als alleenstaande vader moet opvoeden. Dat zorgt voor hilarische fragmenten, maar ook hartverscheurende momenten, want wat je moet je doen als je je kind het beste wilt geven, maar geen idee hebt hoe dat moet? Zijn familie heeft er geen vertrouwen in, maar Matt is vastberaden om Maddy alles te geven wat zij nodig heeft.

Quiz hier wat voor dochter jij bent

Releasedatum en trailer

Lang wachten hoeft niet meer, want op 18 juni komt de film Fatherhood naar Netflix! Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en als je dat weet, geeft de trailer je veel kippenvel. Als de film gedropt wordt, zetten we naast een bak popcorn, ook een doos tissues neer.

Fan van tranentrekkers? Check dan ook deze 25 films waarbij je gegarandeerd een doos tissues nodig hebt. Meer fan van spanning? Check dan de filmtip van vorige week: de Netflix-thriller Awake, waarin overlevers niet kunnen slapen.

Beeld: IMDb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen