Film Awake

Filmtip: De Netflix-thriller ‘Awake’, waarin overlevers niet kunnen slapen

Benieuwd naar wat er gebeurt wanneer de mensheid niet meer kan slapen? You’ll find out in the upcoming movie Awake met Gina Rodriguez, van Jane the Virgin, in de hoofdrol.

Awake

De film Awake is een zenuwslopende Netflix-thriller. In deze survival thriller wordt de aarde getroffen door een mysterieuze ramp. Het gevolg daarvan? Een mega stroomstoring en niemand kan meer slapen. Een nachtje doorhalen en 24 uur awake zijn, is voor nachtbrakers en feestbeesten geen probleem. Maar, daarna komen de problemen. Disoriëntatie, hallucinaties en hysterische buien zorgen voor complete chaos.

Hoofdpersonage Jill, gespeeld door Gina Rodriguez, kan als ex-soldaat wel tegen een stootje. Wanneer het leven van haar dochter Matilda, gespeeld door Ariana Greenblatt (speelt ook in Love and Monsters!) in gevaar komt, omdat zij als enige wél kan slapen, moet Gina scherp blijven, terwijl zij daar zonder slaap amper toe in staat is. Is Jill’s dochter het redmiddel voor de ramp of komt ze misschien in verkeerde handen terecht?

Kan jij wél slapen, maar slaap je slecht? Check dan deze 12 tips voor het verbeteren van je slaap.

Releasedatum en trailer

In slaap vallen tijdens de film gaat niet gebeuren, want Awake zal ontzettend spannend zijn. Lang wachten hoeft niet meer, want op 9 juni wordt de film gedropt op Netflix. Wil je alvast een sneak peak? Check dan hieronder de trailer.

In de tussentijd een andere goede film kijken? Check dan de filmtip van vorige week: de misdaadkomedie Good On Paper op Netflix.

Beeld: IMDb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen