Voyagers

Filmtip: de next big sci-fi movie ‘Voyagers’ op Prime Video

Voyagers is de next big sci-fi film op Prime Video met een geweldige regisseur en toffe cast. Vanaf vandaag te zien!

Voyagers

In de nabije toekomst is de aarde niet meer bewoonbaar door klimaatverandering. Om die reden worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd voor een missie om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) na 10 jaar ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot rebellie. Wanneer dr. Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden (de enige volwassene aan boord), ontstaat er totale chaos. De bemanning van het ruimteschip verandert al snel in een losgeslagen groep tieners, die zich afvragen of het buiten – waar zich misschien wel buitenaardse wezens bevinden – of tóch binnen op het schip gevaarlijker is.

voyagers

De film is geregisseerd door Neil Burger, die eerder ook de Divergent-films regisseerde (dat belooft dus veel goeds!). Verder verschijnen in Voyagers een hele hoop awesome acteurs en actrices, zoals Lily-Rose Depp (Tusk, also de dochter van Johny Depp!), Tye Sheridan (Ready Player One) en Fionn Whitehead (Dunkirk).

voyagers

Trailer en releasedatum

Voyagers verschijnt vandaag (17 juni)op Prime Video! Dit betekent dat je ASAP een movie night met besties moet plannen om deze nieuwe spannende film te checken! Benieuwd? Check de trailer hieronder.

Check ook: 5x Must-see filmreeksen op Amazon Prime voor de ultieme movie marathon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Williamhap
    Williamhap
    Reactie: senior dating site [url="http://datingonlinecome.com/?"]good free dating sites [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen