COSMOGIRL - live action remake lady en de vagebond

FILMTIP: Er komt een live action remake van Lady en de Vagebond!

Disney-fans are living the dream! Het lijkt namelijk wel of er elke week een nieuwe live action remake wordt aangekondigd. Na o.a. Jungle Book, Beauty and the Beast en Christopher Robin (van Winnie the Pooh), krijgt nu ook Lady en de Vagebond een live action-versie. En daar worden we een best een beetje (over)enthousiast van.

Wanneer de film precies uitkomt is niet duidelijk, maar hij komt in ieder geval niet in de bios. Het wordt ‘een van de kroonjuwelen’ van Disneys nieuwe streamingdienst die in het najaar van 2019 gelanceerd wordt. We moeten dus nog even geduld hebben.

De Disney classic komt uit 1955(!), maar is en blijft een van de schattigste liefdesverhalen ooit. (We mean… dé spaghettiscène, come oooon <3 *smelt* .) Voor wie het een beetje vergeten is: de film gaat over de verwende cockerspaniël Lady en zwerfhond en vuilnisbakkenras Vagebond die verliefd op elkaar worden, met die iconische scène dat ze samen spaghetti met gehaktballetjes eten en zoenen omdat ze per ongeluk één spaghettisliertje delen tot gevolg. Can’t wait to see that in live action.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen