Jaaaaaaaaaa, eindelijk is-ie uit: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald! WOOHOOO!

Mood als we straks naar de bioscoop rennen:

Fantastic Beasts Movie Awards 2016 GIF by MTV Movie & TV Awards - Find & Share on GIPHY

Misschien dat je het je nog vaag kan herinneren, misschien dat je hiervoor nog snel Fantastic Beasts 1 hebt gekeken, maar nog even als opfrisser: aan het einde van de eerste film, werd Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, Grindelwald maakt zijn dreigementen waar en ontsnapt uit de gevangenis.

Zijn doel? Zoveel mogelijk volgelingen verzamelen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op. Hij stemt ermee in om te helpen, maar no way dat hij zich bewust is van de gevaren die voor hem liggen… Zo. Flippin’. Exciting. 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald! is vandaag uitgekomen, dus reken maar dat het dringen wordt bij de bios. Maar één ding weten we al zeker: hij is het ZO waard!

Lees ook:

Fotografie: Warner Bros. Pictures