Five Feet Apart

Filmtip: Five Feet Apart

ICYMI: dream team Cole Sprouse en Haley Lu Richardson zijn samen te zien in een nieuwe film, die nú in de bioscoop draait. We’re talking about Five Feet Apart – en get ready to bawl your eyes out.

Waar gaat Five Feet Apart over?

Stella (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van 17. Ze is verslaafd aan haar laptop en dol op haar besties. Maar in tegenstelling tot de meeste tieners, brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline – die allemaal op de proef gesteld worden als ze de gorgeous medepatiënt Will (Cole Sprouse) ontmoet. (Wist je trouwens dat Cole Sprouse geboren is in Italië?!)

The flirting begins, maar vanwege infectiegevaar moeten ze een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Hoe voelt liefde zonder elkaar aan te kunnen raken? En hoe houd je je aan de regels, als je niets liever wil dan ze te breken? Eén ding is zeker: deze film past zeker in ons lijstje van zielige films als je zin hebt om een potje te janken.

De trailer

As if we needed any more convincing, hier is ook nog eens de great looking trailer. En daarna rennen naar de bioscoop!
Psst… Houd de komende CG! in de gaten voor iets héél leuks rondom Five Feet Apart!

Lees ook:

Fotografie: Universal Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen