Freaky

Filmtip: Freaky, de perfecte mix tussen humor en horror

Met Halloween just around the corner is het weer tijd om een aantal nieuwe horror’s aan je binge-lijstje toe te voegen. De film Freaky starring Kathryn Newton van The Society hoort daar zeker bij!

Freaky

In de film Freaky maak je kennis met high school student Millie (Kathryn Newton), die op een doodnormale schooldag opeens wordt vermoord door een brute seriemoordenaar, genaamd The Butcher. Als het mes ervoor zorgt dat zij en de moordenaar van lichaam switchen, komt ze erachter dat ze maar één dag heeft om het terug te draaien, voordat ze voor eeuwig in het lichaam vastzit. Maar hoe overtuigt ze haar vrienden dat zij niet The Butcher is, terwijl de moordenaar in háár lichaam klasgenoten aanvalt?!

Check hier welke creepy films er binnenkort op Netflix verschijnen!

Bioscoop

De film is gemaakt door de director van de bekende horrorfilm Happy Death Day, en belooft ontzettend goed te zijn. Meerdere filmkenners hebben het al over award winnende performances. We moeten nog heel eventjes wachten, want Freaky verschijnt pas 26 november in de bioscoop. Zet het maar alvast in je agenda dus!

Check hier een aantal waargebeurde horror verhalen van celebs.

LEES OOK:

Beeld: Freaky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen