giant little ones

Filmtip: Giant Little Ones

Wil je een film over liefde, maar heb je eventjes geen zin in romcoms? Dan is Giant Little Ones perfect!

Giant Little Ones

De populaire Franky en Ballas zijn BFF’s. Beide jongens zitten in het zwemteam en hebben ook allebei girlfriends. Tijdens een feestje gebeurt er iets seksueels tussen de twee vrienden. De bange Ballas en zijn vriendin doen net alsof het Frankies schuld is en vertellen iedereen 0p school dat hij homo is. De acceptatie van niet-hetero romances is ver te zoeken op Frankies school en de once upon a time populaire zwemmer is nu het mikpunt van pesterijen. Hij wordt closer met het zusje van zijn ex-BFF, die het slachtoffer is van slutshaming. Ondertussen struggelen beide jongens met wat er op het verjaardagsfeest gebeurd is.

Even iets anders

Deze film is a little different,  omdat het verhaal niet perse draait om een love story tussen twee personen. Deze coming of age film confronteert hokjesdenkers en laat zien dat liefde niets anders is dan liefde. Jezelf ontdekken als puber is al lastig genoeg en dan nog even besluiten tot welke seksuele identiteit jij behoort maakt t’ er niet makkelijker op. De film is voor iedereen een must die ooit verliefd en puber is geweest, (bijna) everybody dus.

Check snel de trailer! Als je daarna weer zin heb in iets luchtigs kun je natuurlijk je figuurlijke trek stillen met de Perfect Date en natuurlijk met een McFlurry. 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen