Yessss, jongens, eindelijk is-ie er: de musicalfilm die je nodig hebt in je leven. De comeback van een dansende en zingende Zac Efron. De start van #ZacDaya shippings. The Greatest Showman, we’re talking about you. 

The Greatest Showman is musical movie goals, en geïnspireerd op het leven van P.T. Barnum. Grote kans dat die naam je niet veel zegt, maar P.T. was in de jaren 1800 een legend. Met niets in zijn bezit, wist hij zich te ontwikkelen tot het geniale brein achter ‘de grootste show ter wereld’. Hoe? Door mensen die zo uniek, apart of anders zijn, dat ze niet geaccepteerd worden door de samenleving, te laten shinen in één grote, geweldige voorstelling. De showbusiness ontstond en P.T. werd het levende bewijs dat de gekste droom werkelijkheid kan worden.

Kletsen met Zac & Zendaya

Wisten we natuurlijk al een beetje, want Zac is terug en dat is eigenlijk gewoon het enige waar we sinds High School Musical op zitten te wachten. Alsof dat nog niet amazing genoeg was, speelt hij ook nog eens een liefdesduo met mega babe Zendaya. Willen we zien. Nu.

Het goede nieuws is dat dat ook kan. The Greatest Showman draait sinds deze week in de bioscoop! Enne, vanaf 16 januari lees je in CG! #01 ook alles over de film. CG!’s Ivana vloog namelijk naar Londen om gezellig te kletsen met Zac en Zendaya. Houd de schappen dus goed in de gaten ;-).

Lees ook: 10x films die je in 2018 moet zien!

Fotografie: 20th Century Fox