Holidate

Filmtip: Holidate, de nieuwe kerstfilm met Emma Roberts

We know, het is pas net herfst, maar bij ons beginnen de Christmas-feels alweer te komen. En guess what, de trailer van de eerste kerstfilm is er ook al!

Holidate

Misschien herken je het wel, de feestdagen komen eraan en dat betekent dat je familieleden weer die ene vraag gaan stellen: ‘Heb je eigenlijk al een vriendje of vriendinnetje?’ Yup, it sucks. In de film Holidate maak je kennis met Sloane (Emma Roberts) die ook elk jaar last heeft van deze struggle. Ze besluit om samen met Jackson, een vriend van haar, af te spreken dat ze alleen elkaars date zijn tijdens de holidays. Maar of de twee elkaar toch niet ietsjes leuker vinden dan dat, moet nog blijken.

Wil je naast Netflix, ook al een tijdje films op Amazon Prime kijken, maar heb je geen creditcard? Check hier hoe je alsnog een abonnement kunt nemen!

Netflix

De nieuwe Netflix Original Holidate geeft je net een beetje die Christmas spirit en is een echte feel-good film. Helaas moeten we nog eventjes wachten tot we de film kunnen zien, 28 oktober staat ‘ie namelijk op Netflix!

Geniet jij ook zo van de herfst? Deze films zijn perfect voor dit rainy seizoen!

Benieuwd geworden? Check de trailer alvast hieronder!

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen