Into The Dark New Year New You Pinterest

Filmtip: Into the Dark: New Year, New You, de creepy NYE film op Videoland

Aangezien Oud en Nieuw dit jaar waarschijnlijk niet zo spannend zal worden als alle andere jaren. (thanks, corona.) Heeft CG! voor jou de perfecte oplossing! Met de horrorfilm Into the Dark: New Year, New You wordt dit misschien wel jouw spannendste New Years Eve yet.

Into the Dark: New Year, New You

In de film komen een groep oude vriendinnen bij elkaar voor een meidenavond op oudejaarsavond. De groep bestaat uit Alexis (Suki Waterhouse), Kaela (Kirby Howell-Baptiste), Chloe (Melissa Bergland) en Danielle (Carly Chaikin). Danielle is inmiddels uitgegroeid tot een social media influencer en beroemdheid, waar vooral Chloe erg jaloers op is. Toch is het Alexis die de hele avond al boos op Danielle is en beschuldigt haar na een spelletje “Never Have I Ever” van pesten. Danielle zou de meiden vroeger hebben gepest en zou de reden zijn dat een verlegen meisje genaamd Kelsey zelfmoord heeft gepleegd.

Check ook:10x Empowering films om te kijken als je single bent

Vanaf dat moment neemt de film een donkere wending. Danielle zal er namelijk alles aandoen om ervoor te zorgen dat dit niet uitlekt en haar carrière beschermt blijft. Check hieronder de creepy trailer!

Into the Dark: New Year, New You is nu te zien op Videoland. Nog meer leuke NYE films kijken vandaag? Check hier een hele lijst!

Beeld: Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen