Filmtip: IT chapter 2

Filmtip: IT chapter 2

Ren naar de bios, fix popcorn en pak de hand van degene naast je vast, want vandaag is het zover: IT Chapter 2 draait in de bioscopen. Een nieuwe horrorfilm om kippenvel van te krijgen. Een goede filmtip voor alle horrorfans dus.

It Chapter 1

IT is een film gebaseerd op boek van Stephen King, dat in 1986 uitkwam. Het boek werd voor het eerst verfilmd in 1990. In 2017 kwam een modernere versie uit, met de naam IT Chapter 1. Nu is er dus een tweede IT uit, die vanaf vandaag in de bioscopen te zien is.

Pennywise

IT gaat over een demonische clown genaamd Pennywise, the Dancing Clown die een groep kinderen, bekend als de Loser Club, achtervolgt in het kleine stadje Derry. Elke 27 jaar komt de clown terug om te moorden en te eten. Op een dag wordt de hele stad bedreigd door de Pennywise en doet de hele vriendengroep er alles aan om de clown te stoppen.

It Chapter 2

In IT Chapter 2 komt de vriendengroep na 27 jaar weer bij elkaar. Als iedereen een telefoontje krijgt van Mike, die ze vertelt dat de moorden opnieuw zijn begonnen, keert de hele groep terug naar Derry om het voor de laatste keer op te nemen tegen de clown.

Niet zo van de horrorfilms? (Niet meer alleen naar de wc durven, nachten niet meer kunnen slapen, je overal achtervolgd voelen…) Dan is I Still Believe (met KJ Apa!) een misschien een betere filmtip voor jou.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen