klaus

Filmtip: Klaus

Heb je nog niet genoeg gehad van alle kerstfilms? Dan moet je zeker de schattige kerstfilm Klaus checken! Een film die leuk is voor zowel jong en oud, dus top om met de hele familie te kijken!

Klaus

Klaus gaat over de jonge postbode Jesper, die mega slecht presteert op de opleiding voor postbodes en dus gestationeerd wordt in een eenzame stad ten noorden van de poolcirkel. De bewoners hier ruziën alleen maar en praten nauwelijks met elkaar. Wanneer Jesper op het punt staat om op te geven, ontmoet hij Klaus, een mysterieuze timmerman die in een hutje in het bos woont vol handgemaakt speelgoed. Langzamerhand raken ze bevriend en bedenken ze een plan om van een slecht dorp, een beter dorp te maken.

Check hier nog meer leuke kerstfilms voor in je kerstvakantie!

IMDb

Heb je misschien moeite om de rest van je familie/vrienden/bae te overtuigen om met je mee te kijken? Vertel ze dan maar dat Klaus overal super hoog scoort en op de filmrating website IMDb zelfs een 8,3 scoort!

Trailer

Klaus is gewoon te zien op Netflix. Dit check je nog meer allemaal op Netflix in december. 

Liever in het Nederlands zien? Ook dat kan natuurlijk! Met bekende stemmen als Frank Lammers en Henry van Loon.

Ben jij van de romantische films? Via CG! kun je nu een maand lang gratis (romantische, zwijmelachtige) films kijken via WithLove.tv!

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen