last christmas

Filmtip: Last Christmas

Kerst is coming our way! Het betekent dat het ook weer tijd is voor een heleboel nieuwe kerstfilms, zoals Last Christmas. Een film met een mooi verhaal en a lot of Christmas songs van George Michael en Wham! En niet te vergeten: in de hoofdrol Emilia Clarke en Henry Golding. Ben je al excited?!

Last Christmas

Kate (Emilia Clarke) is jong, losbandig, een tikkeltje humeurig en alles behalve happy with her life. Dit komt mede door de zware periode die ze heeft doorstaan en haar baan als kerstelf – inclusief de rinkelende belletjes aan haar schoenen – in een kerstwinkel die het hele jaar open is. Wanneer Tom (Henry Golding) in haar leven komt en de muur die Kate om zichzelf heeft gebouwd doorbreekt, lijkt hij te mooi om waar te zijn. En terwijl Londen wordt klaargemaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben…

In case je de muziek van Wham! en George Michael het liefst 365 dagen per jaar luistert, mag je deze film zeker niet overslaan. Last Christmas is namelijk geïnspireerd op hun muziek, dus dat wordt lekker meezingen!

Releasedatum

Ben jij nou ook zo benieuwd naar de film en kan je niet wachten om Last Christmas te zien? De kerstfilm draait vanaf vandaag in de bioscoop! Zou je graag kaarten willen winnen voor de film? Doe dan snel mee en maak kans op 2 kaarten voor Last Christmas, samen met leuke goodies!

Ook op Netflix druppelen de kerstfilms binnen, en daar zitten een paar hele leuke tussen!

 

LEES OOK:

 

Beeld: Last Christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen