Locked Down

Filmtip: Locked Down, de film over de coronacrisis met Anne Hathaway en Chiwetel Ejiofor

De wereld zit bijna alweer een jaar in lockdown, en daarom was het natuurlijk hoogtijd om een film te maken van deze messed up situation. Het eindresultaat: Locked Down.

Locked Down

Locked Down is een romantische komedie-misdaadfilm en gaat over het koppel Linda en Paxton (gespeeld door de amazing Anne Hathaway en Chiwetel Ejiofor). Ze staan op het punt staan om uit elkaar te gaan, maar dan: lockdown. De ex-geliefden in één huis samen laat zien hoe moeilijk de quarantaine kan zijn, helemaal wanneer de persoon met wie je een woning deelt je op de zenuwen werkt. Blijven samenwonen is dus een uitdaging, maar brengt hun uiteindelijk ook dichter bij elkaar (en niet alleen in de letterlijke zin).

Releasedatum

De film Locked Down is al op 14 januari in the USA gereleased. In Nederland is er nog geen releasedatum bekend, maar we hebben gelukkig wel de filmposter al zien hangen bij de Pathé! We hebben daarom de grote hoop dat zodra de bioscopen weer open mogen, we gelijk kunnen rennen om Locked Down te zien!

Het enige nadeel van deze film? Je loopt achteraf niet de zaal uit met het idee “pfoe, gelukkig was het maar een film”. Nope, deze lockdown-siutatie is straight up reality…

Check ook: Filmtip: Death to 2020

Benieuwd geworden? Check hieronder de trailer!

Bron: IMDb | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen