Charlize Theron en Seth Roger in Long Shot

Filmtip: Long Shot

Prepare to laugh until you cry, want de nieuwe film Long Shot is by far de grappigste die je de komende tijd gaat zien.

About Long Shot

Long Shot gaat over een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld, Charlotte Field (Charlize Theron) en de losgeslagen journalist Fred Flarsky (Seth Rogen – je weet wel, van deze Netflix Original). Charlotte is slim, sophisticated, stylish, succesvol als diplomaat en basically amazing in alles. Enne, Fred is eigenlijk het tegenovergestelde van dit alles.

De twee hebben absoluut niets met elkaar gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte wel into Fred’s zelfspot en de herinneringen die ze samen delen. Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot the horror van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter. En je raadt het al: hun chemistry leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken. Die haar kandidatuur kunnen doen stranden voordat de campagne goed en wel begonnen is…

Check de trailer hier

CG! heeft de film vorige week al gezien en honestly: dit is misschien wel one of our faves ever. Benieuwd geworden? Check hieronder de trailer en ren naar de bios, want Long Shot komt vandaag officieel uit! Ben je meer van de serious shiz? Dan is deze nieuwe Netflix-serie misschien wel wat voor jou.

Fotografie: Independent Films

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen