Love And Monsters Imdb

Filmtip: Love and Monsters met Dylan O’Brien

Netflix blijft maar met leuke, nieuwe films komen en we are totally here for it. Binnenkort kan je bijvoorbeeld de nieuwe sci-fi movie Love and Monsters met Dylan O’Brien checken. Wij zetten ‘m in onze agenda en you should too!

Love and Monsters

De film Love and Monsters met Dylan O’Brien (bekend van The Maze Runner en Teen Wolf) is de next big science fiction film. Het verhaal speelt zich af tijdens een monster apocalyps. De overlevende bevolking leeft al zeven jaar lang in ondergrondse bunkers verspreid over het hele land. De onhandige Joel (Dylan O’Brien) besluit zijn bunker te verlaten om naar de andere kant van het land te reizen, zodat hij samen kan zijn met zijn middelbare school liefde Aimee. Onderweg moet Joel zien te overleven terwijl verschillende monsters op de loer liggen. En dan is de brandende vraag: gaat het hem lukken om deze heftige tocht af te leggen?

Trailer

We hoeven gelukkig niet héél lang meer te wachten tot we deze spannende sci-fi film kunnen zien. Love and Monsters zal namelijk vanaf 14 april op Netflix te zien zijn. Benieuwd naar de trailer? Check ‘m hieronder!

Bekijk ook: Filmtip: de Nederlandse Netflix-romcom ‘Just Say Yes’

Beeld: IMDB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen