Malcolm And Marie Instagram Zendaya

Filmtip: Malcolm & Marie

Terwijl heel Hollywood stilstond vanwege de COVID-19-pandemie, was Zendaya ondertussen hard aan het werk aan haar nieuwe film Malcolm & Marie en er is finally een trailer!

Malcolm & Marie

Malcolm & Marie gaat over een stel dat terugkomt van een filmpremière en in gesprek raakt over hun eerdere relaties. Het gesprek loopt uit in een discussie die hun relatie op het spel zet. De film raakte eerder al in opspraak toen Zendaya de steamy eerste beelden deelden op Twitter en belooft erg intiem en ontroerend te worden. Netflix moest zelfs een hele strijd voeren om de streamingrechten te krijgen.

Geheime productie

Het idee voor de nieuwe film kwam tijdens een telefoongesprek tussen Zendaya en Sam Levinson, die ook de maker is van de HBO-serie Euphoria, waar Zendaya in speelt. Door corona lagen de opnames van het tweede seizoen van de serie stil en daarom brainstormden de twee over een project dat ze wél zouden kunnen maken.

Dat project is Malcolm & Marie geworden. Een film die eind juni 2020 in het geheim in productie is gegaan met een klein team, waardoor er goed rekening kon worden gehouden met alle coronamaatregelen in Californië. De makers hebben er dan ook bewust voor gekozen om bijna niemand van de productie op de hoogte stellen

Malcom & Marie verschijnt op 5 februari op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Instagram @zendaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Myronglobe
  Myronglobe
  Reactie: chat websites to meet people [url="http://freedatingsitesus.com/?"]completely free dating site [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: tinder date , tinder sign up [url="http://tinderentrar.com/?"]tider [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: browse tinder for free , tinder app [url=http://tinderentrar.com/]http://tinderentrar.com/[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen