Murder Mystery still

Filmtip: Murder Mystery

YAS, ons favo filmduo (oké, een van de) is back on the big screen! We’re talking about Adam Sandler en Jennifer Aniston, in de nieuwe romcom Murder Mystery.

Waar gaat Murder Mystery over?

Na vijftien jaar getrouwd te zijn met politieagent Nick (Adam Sandler), is kapster Audrey (Jennifer Aniston) desperately toe aan romantiek in haar leven. Tijdens hun huwelijk beloofde Nick dat hij haar na vijftien jaar mee zou nemen naar Europa, maar hier lijkt niets van terecht te komen. Op een avond confronteert ze hem op een gebrek aan romantiek, waarop hij liegt dat hij een verrassingsreis naar Europa heeft gepland. Nick boekt een last-minute reis naar Italië en aan boord van het vliegtuig ontmoet het koppel een charmante miljardair, Charles, die hen uitnodigt voor een trip op zijn jacht. Nick is jaloers op de charme van Charles en accepteert dit aanbod met enkele tegenzin.

En misschien hadden ze dat maar beter nooit kunnen doen, want als er een moord gepleegd wordt op de jacht, raken Nick en Audrey middenin de zaak verwikkeld. Als hoofdverdachten. Whoops.

Netflix record

Eerder zagen we Jennifer en Adam al samen in de hilarische movie Just Go With It – die nu ook op Netflix staat!

Dat wij niet de enige fans van Adamfer zijn, blijkt wel uit de cijfers van de Netflix-film. In de eerste drie dagen na de release werd Murder Mystery door bijna 31 miljoen huishoudens bekeken! Een record voor Netflix, lieten ze op Twitter weten. Cool!

Benieuwd naar de film? Check it out on Netflix – en kijk hier alvast de trailer!

LEES OOK:

Fotografie: Scott Yamano / Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen