noelle

Filmtip: Noelle

Christmas is around the corner baby! Ga jij samen met je familie na het kerstdiner gezellig een kerstfilm kijken of wil je alvast in de kerstfeer komen? Dan hebben wij een hele leuke film voor je: Noelle!

Noelle

Generaties lang brengt de familie Kringle kerstmannen voort: van vader op zoon. Als de vader van Nick en Noëlle sterft, is het aan Nick om de taak als kerstman over te nemen. Nick merkt dat hij geen talent heeft voor de rol van kerstman en begint kerst steeds minder leuk te vinden. Noëlle raadt haar broer aan om er een weekendje tussenuit te gaan, maar Nick komt niet meer terug… Noëlle krijgt van iedereen op de pool de schuld dat er nu geen kerstman is, dus besluit ze Nick te gaan zoeken.

Ze vindt Nick in Phoenix, waar hij zijn eigen yogastudio is begonnen. Noëlle ontmoet allemaal nieuwe mensen en het valt haar broer op dat ze onbewust alles van iedereen weet: of ze lief of ongehoorzaam zijn geweest. Ze spreekt ineens allerlei vreemde talen en kan gebarentaal. Iedereen wordt betovert door haar opgewekte kerstsfeer en zo is er ineens vlak voor kerst, voor het eerst in de geschiedenis, een kerstvrouw in plaats van kerstman…

Disney+

Noëlle is te zien op Disney+ en wordt gespeeld door de funny Anna Cendrick, die je vast kent van Pitch Perfect en A Simple Favour. Ben je benieuwd naar de trailer? Check ‘m hieronder en kom alvast in de ultieme kerstsfeer!

Check hier nog meer kerstfilms om in de vakantie te kijken! 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @disneyplus_nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen