soul

Dit is wanneer je de nieuwe Disney en Pixar film ‘Soul’ kunt kijken!

Kunnen we ooit genoeg krijgen van Disney (en Pixar) films? Nope, we cannot en Disney (en Pixar) snappen dat. Na heel wat live-action remakes én een streamingdienst, is het weer tijd voor een gloednieuwe animatiefilm: Soul. En de naam zegt het al, deze film gaat je soul raken.

Soul

Vorige zomer heeft Pixar ons blij gemaakt met Toy Story 4 en kwamen ze onder andere uit met Onward. Ons blij maken stopt niet, want ze komen opnieuw, samen met Disney, met een mega leuke, schattige en nieuwe film: Soul. 

Het verhaal gaat over Joe Gardner (de stem van Jamie Foxx), een muziekleraar die ervan baalt dat hij het nooit écht gemaakt heeft in de muziekwereld. Wanneer hij op een dag dan toch eindelijk goed nieuws krijgt, valt hij in een put en belandt hij in de ‘soul’-wereld. Daar ontmoet hij 22 (de stem van Tina Fey) en samen proberen ze te ontsnappen. Joe wil namelijk niets liever dan weer muziek maken en dat gaat niet als ziel zonder lichaam… De achterliggende gedachte van Soul is, dat je maar een korte tijd op aarde hebt en er alles aan moet doen om herinnerd te worden. Leeraam, cute en grappig als je het ons vraagt.

Releasedatum

Soul zou al afgelopen zomer in de bioscoop draaien, maar door corona moest alles worden uitgesteld. Inmiddels is bekend dat je Soul 25 december op Disney+ kunt kijken! In the meantime kun je dit lijstje met Pixar-films bekijken voor een ultieme movie marathon!

Side-note: de makers van Soul hebben ook Coco, Up en Inside Out gemaakt, dus deze film kan alleen maar goed worden!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @pixarsoul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen