soul

Filmtip: Soul

Kunnen we ooit genoeg krijgen van Disney films? Nope, we cannot en Disney snapt dat. Na heel wat live-action remakes én een streamingdienst, is het weer tijd voor een gloednieuwe animatiefilm: Soul. En de naam zegt het al, deze film gaat je soul raken.

Filmtip: Soul

Deze zomer heeft Pixar ons heek blij gemaak met Toy Story 4 en een aantal weken geleden kwamen ze met een trailer van een nieuwe film Onward. Ons blij maken stopt niet, want ze komen opnieuw met een mega leuke, schattige en nieuwe film; Soul. 

Het verhaal gaat over Joe Gardner (de stem van Jamie Foxx), een muziekleraar die ervan baalt dat hij het nooit écht gemaakt heeft in de muziekwereld. Wanneer hij op een dag dan toch eindelijk goed nieuws krijgt, valt hij in een put en belandt hij in de ‘soul’-wereld. Daar ontmoet hij 22 (de stem van Tina Fey) en samen proberen ze te ontsnappen. Joe wil namelijk niets liever dan weer muziek maken en dat gaat niet als ziel zonder lichaam… De achterliggende gedachte van Soul is, dat je maar een korte tijd op aarde hebt en er alles aan moet doen om herinnert te worden. Leeraam, cute en grappig als je het ons vraagt.

Releasedatum

Het duurt nog even, maar we hebben in ieder geval iets om naar uit te kijken, want Soul draait vanaf 19 juni 2020 in de bioscoop! In the meantime kun je dit lijstje met Pixar-films bekijken voor een ultieme movie marathon!

Kleine side-note: de makers van Soul hebben ook Coco, Up en Inside Out gemaakt, dus deze film kan alleen maar goed worden! 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @pixarsoul

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen