Step Sisters

Filmtip: Step Sisters

Cancel je plannen voor morgenavond: voor deze nieuwe Netflix-film wil je thuisblijven. Trust us. 

In Step Sisters zie je Jamilah, een born to lead babe die haar hele leven onder controle lijkt te hebben. Ze is klassenvoorzitter, voorzitter bij haar studentenvereniging, captain van hun dansgroep en meer dan ready voor de volgende stap: een Rechtenstudie aan Harvard. Pretty amazing. Maarre, klein probleempje: de rest van de meiden op school doet het iets minder goed. Aan haar de taak – of beter gezegd de eis – om ze op het rechte pad te krijgen.

Jamilah moet hen niet alleen leren dansen, maar ze moeten ook nog eens de grootste danscompetitie van het land zien te winnen. Krijgt ze het niet voor elkaar? Dan kan ze Harvard gedag kussen. Klinkt nu al als een fantastische film.

Maar het wordt nog beter. De choreografieën zijn namelijk gemaakt door hetzelfde team dat achter de choreo’s van Pitch Perfect zat. Je snapt, hier gaan we goed op.

De trailer duurt maar twee minuten, maar meer hebben we ook niet nodig. We weten nu al dat Step Sisters een plekje in ons Netflix favorites lijstje verdient. TGI-almost-F!

Lees ook: Zo neem je de beste selfies

Fotografie: Netflix/Daniel McFadden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen