Zin om een potje te janken? Dan is Stronger, de nieuwe film met o.a. Jake Gyllenhaal, je nieuwe beste vriend.

In Stronger volg je de 27-jarige Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal). In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon. Maar dan wordt er een aanslag gepleegd. Jeff verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen.

Crying in the club euh, bioscoop

Stronger is het inspirerende en waargebeurde verhaal van Jeff Bauman, een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013.

We weten niet hoe het bij jou zit, maar girrrrl. Na het zien van 2 minuten aan trailer, zijn er bij ons al meer tranen gevallen dan regendruppels. En gezien de storm die vandaag over ons land raast, zegt dit VEEL. Ga jij een bezoekje brengen aan de film? Vergeet dan niet een box tissues en waterproof mascara mee te nemen. O, en een XL-zonnebril om die rode ogen en vlekken op je face te verbergen, obvs.

Stronger draait vanaf vandaag in de bios.

Lees ook: Dit draagt de CG!-redactie

Fotografie: Independent Films