Is there even such thing as too much Noah Centineo? Nope. There is not. Daarom zijn we ZO excited dat zijn film Swiped eindelijk op Netflix staat!

Waar gaat Swiped over?

In de film zie je Noah als populaire college boy Lance Black. Hij haalt zijn tech savvy kamergenoot over om de ultieme hookup app te bouwen, maar – als we de slightly dramatic trailer mogen geloven – gaat dat een beetje tot heeel erg mis. Klinkt interesting!

Op Instagram geeft sir Centineo aan dat hij de film twee jaar geleden al opnam, en dat zijn vader, Greg Centineo, ook een rolletje in de film heeft. Als – je raadt het niet – zijn onscreen dad!

En waar kunnen we Swiped kijken dan?

Goeie vraag, want we snappen dat je het vader-zoon duo natuurlijk meteen in actie wil zien. Enne, dat kan ook! Swiped staat NU op Netflix. Wij weten wel wat we gaan doen vanavond…

Want more Noah Centineo films?

Dan gaan we je dag nóg een stukje beter maken. Gisteren vonden wij namelijk de allereerste beelden van To All The Boys I’ve Loved Before 3! That’s right, NOG TWEE DELEN DIE ONDERWEG ZIJN OMG. Naast de TATBILB movies, kunnen we Noah binnenkort bewonderen in een Speedo (WHUT), als superhero He-Man, en in de remake van Charlie’s Angels. Geen zin om daarop te wachten? Check hem dan nu al in Sierra Burgess is a Loser, SPF-18 en The Perfect Date, allemaal op Netflix.

Noah Centineo Am2Dm GIF by AM to DM - Find & Share on GIPHY

LEES OOK: