addamsfamily

Filmtip: The Addams Family

Misschien ken je de duistere Addams Family al – deze familie gaat namelijk way back, maar is nu in een nieuw jasje gestoken! The Addams Family is een fictieve familie bedacht door de Amerikaanse striptekenaar Charles Addams. De familie verscheen eerst als een stripreeks van Charles Addams, maar inmiddels bestaan er ook films, televisieseries, musicals en spelletjes over de familie. But that’s not all: er is nu ook een animatiefilm over deze grappige griezelfamilie.

Filmtip: Addams Family

Dacht je dat jouw familie vreemd was? Na het zien van The Addams Family denk je daar wel anders over. De animatiefilm over de bijzondere, bizarre en gekke Addams Family, is proof dat jouw eigen familie lang niet zo vreemd is.

Familieleden

De Addams-familie bestaat voornamelijk uit Gomez, Morticia, Pugsley, Wednesday en Oma. De familie wordt geholpen door hun butler Lurch, en een wandelende hand genaamd Thing.

Gomez Alonzo Addams is de vader van Wednesday en Pugsley en de echtgenoot van Morticia. Hij kan goed schermen en speelt graag met treintjes.

 

Morticia A. Addams is de moeder van Wednesday en Pugsley en de echtgenote van Gomez. Morticia heeft een bleke huid en het uiterlijk van een gothic. Ze is elegant, artistiek, muzikaal en er wordt gedacht dat ze geen mens, maar een vampier is.

 

Pugsley en Wednesday zijn de kinderen van Gomez en Morticia. Wednesday is de dochter en is stilletjes en heeft in de animatiefilm een serieuze persoonlijkheid. Pugsley is twee jaar ouder dan zijn zus. In de films en serie wordt hij vaak door Wednesday gebruikt voor haar experimenten en martelpraktijken, maar of hij zich hier bewust van is…

 

Lurch is de grote, supersterke butler van de familie. Lurch lijkt heel erg op het monster van Frankenstein. Hij zegt bijna nooit wat, maar gromt meestal alleen. Vanwege zijn postuur en kracht voert hij vaak de zware karweitjes uit. Hij speelt graag orgel.

 

Oma is een heks die altijd met drankjes en spreuken in de weer is. Ook houdt zich bezig met het voorspellen van de toekomst.

Heb je jouw voorspelling voor 2020 al gelezen?

 

Thing is een wandelende hand die zijn eigen leven leidt. Thing doet alledaagse klusjes zoals de post ophalen, een brief schrijven of iemand gewoon een schouderklopje geven. Hij kan niet praten en communiceert met morsecode.

Trailer

Benieuwd geworden naar deze scary yet funny familie? Hieronder kun je alvast de trailer bekijken! The Addams Family draait nu in de bioscoop.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @filmsitesi_35

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen