the broken hearts gallery

Filmtip: The Broken Hearts Gallery

Iedereen krijgt er (helaas) vroeg of laat mee te maken: een heart break. Hoe je hiermee omgaat is helemaal up to you. De één gaat meteen door met zijn/haar leven en de ander doet er maanden over om er weer overheen te komen. Maar de hoofdpersoon in de film Heart Break Gallery doet wel iets heel bijzonders: ze bewaart ‘souvenirs’ van al haar exen.

Iedereen krijgt er (helaas) vroeg of laat mee te maken: een heartbreak. Hoe je hiermee omgaat is helemaal up to you. De één gaat meteen door met zijn/haar leven en de ander doet er maanden over om er weer overheen te komen. Maar de hoofdpersoon in de The Heart Break Gallery gaat wel heel bijzonder met haar break-up om: ze bewaart aandenkens van al haar exen.

The Broken Hearts Gallery

Lucy (Geraldine Viswanathan) zit middenin haar twenties, werkt in een kunstgalerij en is een grote verzamelaar van aandenkens van al haar voorgaande relaties. Als ze door haar vriendje gedumpt wordt en Tom (Dacre Montgomery uit Stranger Things) ontmoet, komt ze tot het besef dat ze haar verleden moet loslaten om vooruit te komen en krijgt een mooi, artistiek idee om zichzelf en anderen die een gebroken hart hebben (gehad) te helpen.

We weten voor nu dat de film 7 augustus te zien is in Amerika, maar of en wanneer ‘ie naar ons land komt is nog maar de vraag. Voor nu zal je het dus nog even moeten doen met deze 12 films die je het beste kunt kijken na een break-up.

Fun fact: de film is geproduceerd door Selena Gomez!


LEES OOK:

Beeld: Instagram @brokenheartsgallery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen