The Honor List

Filmtip: The Honor List

Alle besties verzamelen! De nieuwe film The Honor List wil je namelijk nú met je vriendinnen kijken.

The Honor List gaat over Piper, Sophie, Isabella en Honor. Aan het begin van de middelbare school denken ze dat ze voor altijd beste vriendinnen gaan zijn. Dus gooien ze een tijdcapsule in een meer met bucketlist van dingen die ze samen willen doen, nog voordat ze afstuderen.

Tegen de tijd dat ze in hun laatste jaar zitten, praten ze alleen niet meer met elkaar. Piper is veranderd in een party girl. Sophie belooft maagd te blijven totdat ze getrouwd is en heeft een app gemaakt. Isabella is een bad-ass feministe en runt de schoolkrant. En Honor is de trots van de gemeenschap, die aan het begin van haar droom staat om professioneel ballerina te worden. Maar wanneer een tragedie toeslaat, moeten de voormalige beste vriendinnen hun verschillen aan de kant zetten, de capsule openbreken en de bucketlist voor hun afstuderen voltooien.

Bekende gezichten

Klinkt pretty flippin’ amazing. Enne, nog leuker: de film zit bomvol bekende gezichten.

Zo wordt Isabella gespeeld door Alison DiLaurentis Sasha Pieterse, zien we mega beauty Karrueche Tran als Sophie, Teen Wolf‘s Arden Cho als Honor en YouTube gal Meghan Rienks als Piper.

En dan nu het allerbeste nieuws… Wait for it

The Honor List is nu al uit! Klik hier om ‘m via iTunes te huren of kopen. Enjoy!

Lees ook: Er is weer een nieuwe Mamma Mia! Here We Go again video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen