the hustle

Filmtip: The Hustle

Wij zitten er hard over na te denken om ons sportschool abonnement in te ruilen voor een bioscoop abbo. De ene na de andere leuke film verschijnt in de bioscoop en wij willen ze allemaal zien! Be ready voor de filmtip van deze week: The Hustle.

The Hustle

Twee – totaal verschillende – vrouwelijke oplichters ontmoeten elkaar per toeval. De elegante en ervaren Josephine (Anne Hathaway) leert vervolgens de amateuristische en onhandige Penny (Rebel Wilson) alles op het gebied van het oplichters vak. Dit zorgt voor een missie waarin ze samen besluiten om de foute mannen die hen ooit hebben belazerd te grazen te nemen.

Anna Hathaway en Rebel Wilson

We kennen Rebel o.a. van Isn’t It RomanticThis Means War en Pitch Perfect. En waar Rebel is, is humor. Dit is wel gebleken in de trailer, want onze lachspieren zijn al aardig getraind. In combinatie met de prachtige en sierlijke Anna Hathaway, die je ongetwijfeld kent van de Princess Diaries, zorgt dit duo ervoor dat ze je nieuwe besties worden! Wist je trouwens dat er ook een Princess Diaries 3 komt?!

De Trailer

The Hustle draait vanaf 16 mei in de bioscoop. Misschien ook leuk om je moeder mee naartoe te nemen voor een belated Moederdag cadeau?!

Check hier de filmtip van vorige week!

LEES OOK: 

Beeld: Pathé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen