Amazon Prime - The Map Of Tiny Perfect Things

Filmtip: The Map of Tiny Perfect Things

Op zoek naar een film die je laat lachen en waardoor je gaat nadenken over the meaning of life? The Map of Tiny Perfect Things is er zo eentje.

The Map of Tiny Perfect Things

Heb je een Amazon Prime account maar geen idee wat je moet kijken? Wij hebben de perfecte film voor je gevonden. The Map of Tiny Perfect Things gaat over Mark (Kyle Allen) en Margaret (Katheryn Newton, die je vast kent van The Society) die vastzitten in de tijd. Hierdoor beleven ze dezelfde dag over and over again. Mark en Margaret lijken de enige twee die zich ervan bewust zijn vast te zitten in dezelfde dag en Mark wil er alles aan doen om te ontsnappen en zo weer kans te krijgen op een toekomst. De twee besluiten een kaart te maken van alle tiny perfect things die die ene dag hen geeft. Als ze alle perfect things hebben gevonden, wil Mark op zoek gaan naar een manier om uit de tijd-lus te komen. Toch is er iets wat Margaret tegenhoudt om afscheid te nemen van die ene dag…

Misschien komt de storyline je wel bekend voor, want het plot van de film is al vaker verteld in films als Groundhog Day, Edge of Tomorrow en Happy Death Day. Toch weet Amazon er een romcom van te maken én ons een wijze levensles mee te geven.

Check hier 5x Must-see filmreeksen op Amazon Prime voor de ultieme movie marathon

Beeld: Instagram @tinyperfectmovie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • oxvow
  oxvow
  Reactie: The baby also received, the style is good, the fabric is soft and comfortable to the touch, the clothes are finely made, the dress is right, the upper body is good, not disappointed, the style is very liked, the actual product is the same as the description, the size is standard, a very satisfactory shopping, it is recommended .
  Beantwoorden
 • Myronglobe
  Myronglobe
  Reactie: chat adult [url="http://freedatingsitesus.com/?"]local milfs [/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen