The Sun Is Also A Star

Filmtip: The Sun Is Also A Star

‘What if I told you I could get you to fall in love with me?’ Het is de missie van Daniel, in je nieuwe lievelingsfilm The Sun Is Also A Star.

The Sun Is Also A Star

Student/romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel. Die vervolgens weer net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn. Heb je al butterflies? Ja? Good.

Want het wordt nog beter: born to lead babe Yara Shahidi ging er met de rol van Natasha vandoor. Enne, Daniel wordt gespeeld door ultra knappie Charles Melton. Je weet wel, Reggie in Riverdale. SWOON.

Lees hier 8 feitjes over Yara Shahidi.

Het enige slechte nieuws: The Sun Is Also A Star draait pas vanaf 16 mei in de bioscoop. Maar no worries als je geen zin hebt om zo lang te wachten. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon (die ons ook al blesste met Everything, Everything – en je hier kunt winnen!). Kun je jezelf tot die tijd op het boek storten. Of gewoon de trailer op repeat zetten.

Lees ook:

Fotografie: Warner Pictures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen