Mocht je (net als wij) ook net gezien hebben dat het nog tot dinsdag zulk slecht weer blijft, don’t panic. Er staan een heleboel must see een nieuwe film op Netflix waardoor we dat ineens helemaal niet meer zo erg vinden. Een daarvan die we je echt even willen tippen: Walk Ride Rodeo Maar eh, we waarschuwen je vast… you might need tissues.

Walk Ride Rodeo

Walk Ride Rodeo is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een succesvolle rodeorijdster die na een ongeluk verlamd raakt. Toch geeft ze haar passie niet op, hoe moeilijk het ook is. Ze wil nog maar één ding: weer paardrijden en meedoen aan wedstrijden. En dus zet ze alles op alles om terug in het zadel te klimmen. Als dat niet ontroerend en inspirerend is, then what is?

Netflix

Netflix is trouwens on a roll! Behalve op deze prachtige film, trakteerde de streamingdienst ons laatst ook al op de hilarische chickflick Isn’t it Romantic met Rebel Wilson én Someone Great. And there’s more to come. We keep our fingers crossed dat The Act, ook gebaseerd op een waargebeurd verhaal, snel op Netflix verschijnt (Netflix, lees je mee?)

De film is vanaf nu te zien op Netflix.

 

LEES OOK: