first dates

First Dates komt op Valentijnsdag met een BN’er editie

Op 14 februari – Valentijnsdag – komt het populaire datingprogramma First Dates met een hele speciale editie. In de special zullen namelijk single BN’ers op een blind date gaan!

First Dates

In het programma gaan singles op een blind date in een restaurant. Dit kan leiden tot hele awkward situaties, maar kan ook uitbloeien tot nieuwe liefdes. Aan het einde van ieder afspraakje moet het koppel vertellen of ze elkaar nog een keer willen zien of niet. First Dates is een grote hit op NPO3.

BN’er-editie

De BN’ers die aan de speciale editie meedoen zijn Mariska van Kolck, Giel Beelen, Maik de Boer, Yvonne Coldeweijer en Sipke Jan Bousema. De opnames zijn al geweest en de special is eenmalig te zien op Valentijnsdag om 19:25 uur op NPO3. Ga jij kijken?

‘All You Need Is Love, toch? 😉❤️ Natuurlijk heb ik getwijfeld en moest ik lachen toen ik gevraagd werd om mee te doen aan @firstdatesbnnvara. Zou ik natuurlijk nooit doen! 😅 Maar veel van jullie reacties hebben me toch overtuigd. Dus ja: ik heb meegedaan aan First Dates! 😬 Een geheim dat ik al sinds de opname op 20 december voor me moest houden, maar nu eindelijk bekend mag maken. Op Valentijnsdag (14 februari) is de aflevering op tv te zien, dus ik hou nog ff geheim wat er precies allemaal is gebeurd… 😉 Ga jij kijken? #FirstDates’ – Giel Beelen

LEES OOK:

Beeld: First Dates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen