Miley Cyrus

Gaan Miley Cyrus en Shawn Mendes samen een nummer maken?!

Hoewel Miley Cyrus momenteel druk bezig is met haar nieuwe lover Cody Simpson, betekent dat niet dat ze ondertussen hard werkt aan nieuwe muziek. Een paar maanden geleden heeft Miley ons al geteased met haar opkomende album She Is Miley Cyrus en nu lijkt het erop dat we eindelijk de release date en de (waarschijnlijke) tracklist weten. En het ziet er naar uit dat Miley ons iets gaat geven waar we lang op hebben gewacht: een collab met Shawn Mendes #OMG.

Album Revealed

In een Instagram-live samen met haar lover Cody, onthulde Miley haar upcoming album. In de live-video was een whiteboard te zien met daarop details over het nieuwe album, She Is Miley Cyrus. Op het whiteboard zien we rechtsboven de datum ’23 november’, zou dit de releasedatum van het album zijn? Fans denken dat de track ‘Play With Fire’ de song is waar Miley en Shawn aan werken.

Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat de twee samen een nummer zingen. Dit jaar bij de Grammys zong Miley samen met Shawn zijn hit song ‘In My Blood’.

Miley Cyrus

Rumors

De geruchten dat Shawn Mendes en Miley Cyrus samen een song zouden opnemen, begonnen toen de twee terug in februari samen werden gezien bij dezelfde studio. Toen een fan vervolgens een foto postte met als caption het bericht dat de twee samen een nummer aan het maken waren, reageerde Miley met een hart emoji. Ze ontkende het dus niet! MAAR er is helaas nog niks echt confirmed door Miley of Shawn zelf.

Wat zou jij vinden van een collab tussen Miley en Shawn? Wij zouden het in ieder geval A-MAZING vinden #fingerscrossed.

Heb je nu al zin in nieuwe muziek? Selena Gomez heeft vandaag haar nieuwste song gedropt!

https://twitter.com/1Okhrs/status/1186295594270314496?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1186295594270314496&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.seventeen.com%2Fcelebrity%2Fmusic%2Fa29548556%2Fmiley-cyrus-shawn-mendes-collab-new-song%2F

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @mileycyrus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen