Riverdale

Gaat deze Riverdale-acteur nu ook in 13 Reasons Why spelen?

Fans van de Riverdale zijn hyped, volgens hun komt er namelijk een subtiele cross-over van de mega populaire series Riverdale en 13 Reasons Why.

Riverdale en 13 Reasons Why cross-over?

De inspecteurbrigade van de fans van Riverdale is weer op volle toeren bezig. Zo zou volgens een oplettende fan Hart Denton, die Chic speelt in de serie, ook in het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why gaan spelen! De inspecteur fan zag namelijk op IMBD dat er een stuntdubbel gepland stond voor aflevering 11 en 12 van seizoen drie van 13 Reasons Why. Een stuntdubbel die eerder óók stuntdubbel was voor Hart (toeval? We don’t think so). Verder zou Hart ook een groot aantal Instagram accounts van de 13 Reasons Why cast volgen én is hij tijdens de opnames van het nieuwe seizoen gespot met de acteurs uit de serie.

Derde seizoen

Fans speculeren al hevig over het derde seizoen, want hoewel er al wel een paar dingen zijn uitgelekt, blijven de makers vaag. Wat we wel weten is dat Hannah -gespeeld door Katherine Langford- niet meer terug komt. Dat Hart Denton een rolletje gaat spelen en hierdoor the two worlds will collide, is nog niet vastgesteld door de makers. Maar zouden deze drie aanwijzingen het verklapt hebben?

We zijn heel erg benieuwd welke andere plannen de makers van 13 Reasons Why voor ons in petto hebben. We’ll keep you updated! Of ben jij zo’n grote fan , dat jij ons zelf die info verschaft?

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen