Elvis

Gaat Harry Styles of Ansel Elgort de nieuwe Elvis spelen?

Baz Luhrmann gaat een biografische film maken over de beroemde zanger Elvis Presley en voor zijn rol zijn onder andere Harry Styles en Ansel Elgort in the running! Wait what? Tell me more!

Casting

Naast Harry en Ansel, maken ook Miles Teller, Aaron Taylor-Johnson en Austin Butler kans om het rolletje van Elvis te bemachtigen. Harry kan je natuurlijk al kennen van One Direction (en zijn eigen solo-carrière) en Ansel leerde we voor het eerst kennen in de tearjerker film The Fault Between Our Stars. Ook Miles kennen we van films als That Awkward Moment en Divergent. Aaron kun je misschien kennen uit Angus, Thongs and Perfect Snogging en gaat er een belletje rinkelen als we je vertellen dat Austin Jake speelde in iCarly? Bovendien speelde hij ook in series als Hannah Montana, Drake & Josh én Ned’s Survivalgids!

Nog steeds niet helemaal zeker wie deze jongens zijn? Waarschijnlijk herken je ze wel als je ze ziet? Note: ze zijn stuk voor stuk H-O-T!

Elvis Presley

Elvis Presley was een mega beroemde zanger en acteur uit Amerika. Hij wordt ook nog wel eens ‘The King of Rock and Roll’ genoemd en was dan ook echt een groot icoon voor velen. Je zal dan ook zeker wel een paar liedjes van ‘m kennen! De film zal gaan draaien om zijn avontuurlijke leven in de showbizz wereld. Tom Hanks is bovendien al gecast als Colonel Tom Parker, de legendarische manager van Elvis die over elk aspect van zijn leven ging (en bovendien Nederlands was!)

Wanneer er precies wordt gekozen wie zijn rol gaat spelen is nog niet duidelijk. Binnen enkele weken zal dit bekend worden gemaakt! Wie wil jij dat de rol bemachtigt?

LEES OOK:

 

Bron: The Hollywood Reporter

Beeld: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen