Temptation Island

Gaat Roshina van Temptation Island aan kinderen beginnen?

De aflevering van Temptation Island met het laatste kampvuur was een heftige, maar voor sommigen ook een leuke. Het lijkt erop dat alleen Roshina, Karim, Angela en Christiaan de relatietest hebben overleefd. Roshina gaf in Temptation Gossip eindelijk meer duidelijkheid over haar relatie met Karim!

Happy couple

Zo geeft ze aan dat de twee super happy zijn en het verleden achter zich gelaten hebben. ‘Ik vind dat Karim zich voorbeeldig heeft gedragen tijdens Temptation Island. Hij is heel respectvol geweest al die tijd over onze relatie en ook zijn twijfels heeft hij op een manier gebracht, zonder mij te beledigen. Het is altijd bij onze relatie gebleven‘, zegt ze. Wel heeft Karim (zoals in de afleveringen te zien) vaak getwijfeld aan hun relatie. ‘Toen ik in het resort zat vond ik het heel erg moeilijk dat hij zo twijfelde aan onze relatie. Ik weet wat het resort met je doet: je gaat aan alles twijfelen‘, legt Roshina uit.

Roshina vertelde eerder al hoe het écht eraan toe gaan op het eiland. Check het hier!

Toekomst

Inmiddels weten de twee het zeker: ze horen bij elkaar. ‘Temptation Island heeft ervoor gezorgd dat we het verleden hebben laten rusten. We praten er niet meer over. We zijn verder gegaan samen en focussen ons op de toekomst.‘ En daar zijn ze al heel druk mee bezig! Roshina is namelijk gestopt met het slikken van de pil, en dit doe je meestal niet zonder reden. Met de zin ‘What happens, happens…’ sluit ze het onderwerp af. Kunnen we binnenkort een Tempa baby verwachten?!

Check ook: Is dit de nieuwe vriendin van Zach?

LEES OOK:

Bron: Girlscene

Beeld: Temptation Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen