Tony Junior Videoland (1)

Geef je op voor ‘De Bachelor’ met Tony Junior!

Er komt een nieuw seizoen van De Bachelor en niemand minder dan de Nederlandse DJ Tony Junior is dé Bachelor! Zie jij het wel zitten om een beschuitje te eten met deze boy? Goed news, want opgeven kan nog!

Tony Junior in ‘De Bachelor’

Na Gaby Blaaser als vrijgezel in De Bachelorette, is nu Tony Junior de nieuwe single in De Bachelor! Een tijd geleden werd hij getagd in een bericht door RTL Boulevard in een post over de nieuwe Bachelor. His first thoughts: ‘Wat is hier aan de hand?’. Vervolgens zat ‘ie een aantal dagen later toch met RTL om de tafel om plannen te bespreken. And now the word is out: Tony Junior is De Bachelor!

Dat betekent dat we gaan zien hoe Tony rozen uitdeelt en op date gaat met allerlei singles. Hij is niet op zoek naar een flirt, maar een vrouw waarmee hij honderd kan worden. Zie jij het wel zitten? Lees dan snel verder onder de video.

 

Opgeven voor ‘De Bachelor’

Is in jouw omgeving geen enkele cute boy vindbaar? Of lukt het maar niet om op Tinder te matchen? Here’s an idea: Geef je op voor het nieuwe seizoen van De Bachelor met Tony Junior! Is deze DJ de man van jouw dromen en denk jij dat jij zijn potentiële droomvrouw bent? Go for it! Wanneer je mee mag doen aan het programma, ga je naar een romantische bestemming en staat je een groot avontuur te wachten.

Zie jij jezelf meer in een programma als Temptation Island: Love or Leave? Ook daarvoor kan je je nog opgeven voor het tweede seizoen! En there’s more, ook kan je je nu opgeven voor een nieuw seizoen van Love Island!

 

Reactie van ex-vriendin Maan

Ook heeft de ex van Tony, zangeres Maan de Steenwinkel, gereageerd op de deelname van Tony aan de datingshow. De twee hebben drie jaar een relatie gehad en de ex-geliefden zijn nu ruim een jaar uit elkaar. At the moment zijn ze nog goede vrienden, maar om je ex op televisie te zien daten, is toch andere koek. ‘Ik heb het Maan laatst verteld en die moest er eigenlijk wel om lachen. Ze vond het ook wel een beetje heftig, maar al heel snel zei ze: ”Ik gun jou alles en ik hoop gewoon dat mensen de Tony gaan zien die ik drie jaar heb meegemaakt.”‘ Supportive ex-girlfriend over here!

Check ook: QUIZ: Ben jij al over je ex heen?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen