honden

Genoeg van de ‘normale’ versie van Monopoly? Er is nu ook een Hond-Opoly, Kat-Opoly en Paard-Opoly!

Heb jij tijdens deze corona-tijd al honderd keer Monopoly gespeeld en komt het bordspel inmiddels een beetje je neus uit? Switch dan over op de honden-, katten- of paardenversie! Monopoly is hét spel wat familie en vrienden dichter bij elkaar brengt (of juist niet). Er komt in ieder geval een hoop geld bij kijken!

Dog-Opoly

De dierenversies hebben gewoon dezelfde regels als elke andere versie van Monopoly, maar dan met een twist. Wanneer je bij Dog-Opoly, de hondenversie van Mononopoly, langs ‘Start’ komt, heet dit bijvoorbeeld ‘Go Fetch’ en krijg je €200. Met deze versie koop je bovendien geen straten, maar honden en in plaats van de gevangenis, kom je hier in het asiel terecht. In de kaarten die je kunt pakken zul je dingen vinden als dat je een brandkraam, voederbak, bange kat of de postbode moet passeren.

Wist je dat er ook een feministische versie van Monopoly is?

monopoly

Kat-Opoly

Naast de honden versie is er ook nog een (Nederlandse) kattenversie! Je verzamelt in deze versie geen hotels, maar kattenbakken, kan je in het asiel worden gestopt en moet je betalen als je vlooien hebt. Kat-Opoly kun je hier scoren.

monopoly

Paard-Opoly

En dan heb je ook nog een speciale versie voor paardenliefhebbers! In dit bordspel kun je onderweg verschillende paardenrassen en -items kopen. Ook hier geldt: wanneer je langs ‘Start’ (Giddyup) komt krijg je €200. Moet je naar de gevangenis, dan ga je de trailer in. Paard-Opoly kun je hier kopen.

monopoly

Andere versies

But wait, there’s more! Het merk ‘Opoly’ heeft zelfs nog een safari- en boerenversie. Zo is er voor ieder wat wils! De Safari-Opoly scoor je hier en de Boer-Opoly hier.

Zou jij één van deze bordspellen kopen? Laat het ons weten kop Instagram @cosmogirl_nl.

monopoly monopoly

LEES OOK:

Beeld: Monopoly

Bron: Trendnieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen