toverland

Gezocht: scare actors voor Halloween in Toverland

Heb jij een passie voor alles wat te maken heeft met horror, houd je ervan om mensen te laten schrikken én kun je een beetje acteren? Dan moet je zeker auditie doen als scare actor voor de succesvolle Halloween Days en Nights in Toverland!

Gezocht: scare actors

Ook al lijkt Halloween nog ver weg, is Toverland inmiddels al gestart met de voorbereidingen voor de succesvolle Halloween Nights en Halloween Days. Hiervoor zijn ze onder andere nog op zoek naar 150 scare actors die in de huid van verschillende creepy karakters willen kruipen.

Halloween Nights

Tijdens de Halloween Nights in Toverland worden er per avond zo’n 120 scare actors ingezet om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen in verschillende scare zones en spookhuizen. Iedereen die een passie heeft voor griezelen mag zich opgeven voor de audities, waarbij er wordt bekeken of de acteurs bij Toverland passen in in welke rol ze het beste tot hun recht komen.

Aanmelden voor audities

Om een kans te maken op een rol als scare actor moet je minimaal 18 jaar oud zijn en beschikbaar zijn tijdens een van de auditie-avonden op 18, 20 en 21 augustus, de generale repetities op 6 en 7 oktober en minimaal 10 van de 14 Halloween Nights op 9, 10, 16, 17, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 30, 31 oktober en 6, 7 november 2020.

Staat de rol van scare actor op jouw lijf geschreven? Je kunt je hier aanmelden voor de audities.

Wist je ook dat je je nu kunt aanmelden voor een nieuw seizoen van Love Island én Ex On The Beach?

LEES OOK:

Beeld: Toverland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen