gigi hadid

Gigi Hadid bevestigt haar zwangerschap!

Great news! Gigi Hadid heeft tijdens The Tonight Show van Jimmy Fallon bevestigd dat ze inderdaad in verwachting is en zij en Zayn er dolgelukkig mee zijn!

Confirmed

Tot nu toe werd de zwangerschap alleen nog confirmed door inside bronnen, maar we hadden nog niks gehoord van Gigi en Zayn zelf. Tot nu! In een interview met Jimmy Fallon in The Tonight Show, heeft het model eindelijk haar zwangerschap bevestigd!  Wanneer Jimmy haar feliciteert met haar zwangerschap, zegt ze ‘dank je wel! Natuurlijk hadden we gehoopt dat we het zelf konden vertellen, maar we zijn super excited, happy en dankbaar voor ieders wishes en support.’ That means dat ZIGI daadwerkelijk in verwachting is, yaay!

Cravings

Bijna iedere vrouw die in verwachting is ervaart cravings tijdens de zwangerschap. Dit kunnen cravings zijn naar bijvoorbeeld augurken, maar in Gigi’s geval cravings naar bagels. In hetzelfde interview vertelde Gigi over haar cravings naar bagels: ‘voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn familie een everything bagel cake. Which blew my mind. Mijn cravings is alles wat te maken heeft met bagels, dus ik was zó blij met de cake‘, vertelde Gigi. ‘Het was een marble cake met chocolate chip butterceam. Toen ik er achterkwam dat Buddy de Cake boss mijn cake had gemaakt moest ik elke vijf minuten huilen van blijdschap. Ik voelde me zo vereerd dat hij een cake voor mij heeft gemaakt tijdens quarantaine’.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @gigihadid
Bron: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen