Mamma Mia! 2 Here We Go Again

Here we go again: Mamma Mia! 2 is klaar met filmen

Probeer eens niet in zingen uit te breken als we je het volgende vertellen: Mamma Mia! 2 Here We Go Again! is klaar met filmen! En dat betekent dat we steeds een stapje dichterbij de release komen. Woohooooooo!

Meryl Streep GIF - Find & Share on GIPHY

‘This was the happiest, most wonderful job’

Mamma Mia newcomer en voormalig Disney-prinses Lily James deelde het volgende kiekje op Instagram:

https://www.instagram.com/p/BcKyPwrFEW3/?taken-by=lilyjamesofficial

‘That. Is. A. WRAP,’ schreef Lil bij de foto. ‘Dit was de vrolijkste, meest bijzondere klus. I loved it all. En iedereen. Big up Mamma Mia 2 crew, cast, ABBA! Love you.’ 

Awww, hoe lief is dat! Geloven we meteen.

In Mamma Mia 2 is Lily te zien als de jongere versie van Donna (Meryl Streep). Enne, ze is niet de enige nieuwkomer in de film. Mega babes Jeremy Irvine en Hugh Skinner doen deze ronde ook voor het eerst mee. Zij spelen de jongere versies van Sam (Pierce Brosnan) en Harry (Colin Firth). Cher is ook nieuw, maar wat zij precies gaat doen in de film, blijft nog even geheim.

En wie nog meer? Al je favo’s uit de cast van 2008. Meryl Streep, Amanda Seyfried, Julie Walters, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Christine Baranski en Dominic Cooper, ze zijn allemaal van de partij. Is het oké als we even heel, heel excited hiervan worden?

Op de film zelf moeten we wel nog een tijdje wachten: Mamma Mia! 2 Here We Go Again! draait vanaf 19 juli in de bioscoop. Tot die tijd kijken we Mamma Mia! 1 natuurlijk over and over again, en zetten we ABBA schaamteloos op repeat.

O, en mocht je helemaal niet meer kunnen wachten… De liedjes die for sure in Mamma Mia 2 komen zijn Angel Eyes, I Wonder en When I Kissed The Teacher. You’re welcome.

En nu opschieten met die zomer van 2018!

Lees ook: De Hadids krijgen hun eigen tv show!

Fotografie: Universal Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen