Lucifer

‘God’ komt een kijkje nemen in Netflix-serie Lucifer

We nemen aan dat iedereen ondertussen al wel is begonnen met de serie Lucifer (zo niet: het is zeker een aanrader). Als je ‘t kijkt, weet je dat hij regelmatig gezeur heeft met zijn vader, also known as God. In de serie was nooit echt duidelijk wie zijn vader is en hoe hij eruit ziet, maar hier gaan de makers van de serie verandering in brengen!

‘God’ komt een kijkje nemen in Netflix-serie Lucifer

Naast dat eindelijk God zijn entrance maakt in de serie, is helaas ook het vijfde en laatste seizoen aangekondigd. Entertainment Weekly heeft aangegeven dat niemand minder dan Dennis Haysbert de rol van God op zich gaat nemen! Co-showrunner Joe Henderson is hier ontzettend blij mee: ‘we hadden geluk, want hij was onze eerste keus voor de rol.’

Het is helaas nog niet bekend wanneer het laatste seizoen op Netflix komt te staan. Wél hebben de makers van Lucifer ons blij gemaakt met het nieuws dat het laatste seizoen niet tien maar zestien afleveringen krijgt! Om de spanning erin te houden, gaan ze het laatste seizoen in tweeën splitsen. De tweede helft komt volgens hoofdrolspeler Tom Ellis ‘na een kleine pauze’.

OMG! Er komt ook een vijfde seizoen van Riverdale!

What’s it about?

Voor de mensen die Lucifer niet kennen (shame on you): de serie gaat over Lucifer (de Duivel) die zijn leven als heer van de onderwereld maar saai vindt. Hij besluit om op vakantie te gaan naar de aarde en opent zijn eigen nachtclub in Los Angeles genaamd Lux. Lucifer raakt bevriend met politierechercheur Chloë Decker en helpt haar met verschillende moordzaken. Chloe geloofd niet dat Lucifer écht te duivel is, en hij probeert haar te overtuigen.

Als je into politieseries en the supernatural bent, dan is deze serie zeker wat voor jou! Je kunt de trailer hier bekijken.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @lucifernetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen