lizzie mcguire

Gordo keert ook officieel terug in de reboot van Lizzie McGuire!

We wisten al dat Hilary Duff terugkomt in een reboot van onze favoriete jeugdserie Lizzie McGuire, maar nu is ook bekend gemaakt dat Adam Lamberg terugkomt als haar beste vriend Gordo!

Lizzie McGuire reboot

Ken jij de serie Lizzie McGuire nog? De populaire Amerikaanse serie ging over het leven van Lizzie en haar vrienden op high school. We zijn inmiddels al vijftien(!) jaar verder, maar er komt nu een remake op Disney + mét Hilary als Lizzie! This is what dreams are made of!

In de nieuwe reeks is Lizzie inmiddels een dertiger die haar eigen leven in New York heeft. In de serie zal, net als vroeger, weer het alter ego van Lizzie verschijnen; de animatie-Lizzie die laat zien wat ze denkt, maar niet durft te zeggen.

Geen echte Lizzie McGuire zonder Gordo

Hilary Duff speelt Lizzie en eerder zagen we ook al dat haar ouders (Hallie Todd & Robert Carradine) en kleine broertje (Jake Thomas) terug zullen keren in de film. Maar de vraag bleef; keren BFF’s Gordo en Miranda ook terug?

Gelukkig kunnen we op die eerste nu volmondig ‘ja’ zeggen! Adam Lamberg zal terugkeren als Gordo, de beste vriend van Lizzie die stiekem ook altijd een oogje op haar had. Lizzie vertelde ‘Gordo was an essential piece of the puzzle to what made the original Lizzie McGuire so authentic and beloved.’ Aka: zonder onze Gordo is er gewoon geen Lizzie McGuire show.

Disney+

Hilary vertelt dat ze echt super blij is dat de show weer verder gaat op Disney+ en dat ze de fans kan meenemen in weer een nieuwe reis. Dan op het laatst komt Gordo om de hoek ‘Wait, wait ,wait, The family is not complete without me! Gordo is back.’

Wanneer de Lizzie McGuire show in première gaat is nog niet bekend.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @disneyplus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen