Gossip Girl

Gossip Girl-sterren Penn en Chace blikken samen terug op de serie

Mis jij de serie Gossip Girl ook zo? Acteurs Penn Badgley en Chace Crawford (aka Dan en Nate) blikten in een video voor Variety terug op hun rollen in de serie.

Acteren

De twee beginnen de video met het praten over hun meest recente rollen. Voor Penn is dat Joe uit de populaire serie You, voor Chase is dat zijn rol in The Boys. Ze bespreken hoe ze in hun rollen kruipen, en vertellen de moeilijke dingen die bij acteren komen kijken.

Natuurlijk moest de serie die hun doorbraak in de acteerwereld betekende ook even ter sprake komen. Zo blijkt het dat Penn al sinds 2017 geen afleveringen meer van Gossip Girl heeft gezien. De laatste keer dat hij een aflevering keek was met zijn vrouw. ‘Het was zo’n zes maanden nadat we elkaar ontmoet hadden. Ze had het nog nooit gezien en dat is de laatste keer dat ik een aflevering gekeken heb,’ vertelt hij.

Wist je al dat er een Gossip Girl reboot komt? Dit is de gehele cast!

Gossip Girl

Ook Chase heeft al een tijd niet naar de serie gekeken, maar zou het wel leuk vinden om een paar afleveringen te zien. Toch zijn de twee het er unaniem over eens dat het een beetje gênant is om afleveringen van Gossip Girl terug te kijken. ‘Zulke beelden van jezelf als je 20, 21, 22 jaar oud bent. Wie zou dat leuk vinden om naar te kijken? Soms is het gewoon oncomfortabel.’

Nou, speak voor yourself mannen. Wij kunnen geen genoeg krijgen van de jonge Penn en Chase en hebben de serie al zo’n 100x gebingewatched.

Wist je ook dat Ed WestWick (aka Chuck Bass) XOXO mondkapjes heeft gedropt?

Check hieronder het hele gesprek tussen Penn en Chase.

You know you love me, XOXO Gossip (Cosmo) Girl.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: Gossip Girl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen