Grammys

Grammys 2020: dit waren de highlights of the night

De Grammys van dit jaar waren weer spectaculair: al je faves waren genomineerd, Demi Lovato trad voor het eerst in twee jaar(!) weer op én elke celeb straalde in een prachtige red carpet look. Helaas is het voor ons Dutchies wat lastiger om de show te kijken thanks to tijdzones en tv zenders. Daarom hebben wij de highlights van de avond op een rijtje gezet, van award winnaars tot de mooiste red carpet looks!

Grammy winnaars

Laten we beginnen met de winnaar van de avond: Billie Eilish. Zij won maar liefst 5 van de 6 Grammys waarvoor ze genomineerd was, waaronder album of the year, best new artist, record of the year, song of the year én best pop vocal album. Als 18-jarige is ze de jongste die ooit de album of the year Grammy heeft gewonnen, en met dit record stoot ze Taylor Swift van de troon.

Helaas kreeg Ariana Grande niet zulk goed nieuws. Ze was voor 5 Grammys genomineerd, maar ging empty-handed naar huis. Billie vond dit ook jammer en liet iedereen weten dat ze vond dat Ari eigenlijk de album of the year Grammy had moeten winnen. How sweet!

Voor pop queen Lizzo was het ook een goede avond, want zij was het vaakst genomineerd van iedereen! Van haar 8 nominaties mocht ze 3 Grammy awards mee naar huis nemen, waarvan één voor haar hit Truth Hurts als best pop solo performance. 

Demi Lovato

Toen het in 2018 misging met Demi Lovato na een overdosis drugs, trok ze zich terug van social media en de pers. Op 5 december 2019 plaatste ze een zwarte foto op Instagram met de caption ‘the next time you hear from me, I’ll be singing’. That turned out to be true, want tijdens de Grammys trad ze op met een emotioneel nieuw liedje genaamd Anyone. Demi hield het niet droog, en wij ook niet.

https://www.youtube.com/watch?v=Glo6mbDWLd4

Red carpet babes

Ariana Grande mocht dan wel niet optreden met BTS, maar ze stal toch de show in deze grijze prinsessenjurk.

BTS zag er goed uit in hun designerpakken. Welke outfit is jouw fave?

Groen en expensive zijn twee woorden om de look van Billie Eilish mee te beschrijven. We stan!

Om de outfit van Lizzo kun je niet heen: in een trouwjurk met furry accessoire erbij straalt ze op de rode loper.

Dua Lipa ging voor een simpele maar mooie look samen met haar boyfriend Anwar Hadid.

Alles wat we over de outfit van Camila Cabello kunnen zeggen, is: we👏 need 👏 it.

Natuurlijk kon Camila’s boyfriend Shawn Mendes natuurlijk niet missen <3.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @billieeilish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen