grease

Grease komt terug als een serie!

Wie kent de wereldberoemde film Grease niet?! Nou guess what, streamingdienst HBO werkt op dit moment aan een nieuwe serie, dat een spin-off wordt van de originele film. Eerder was er al aangegeven dat er ook een bioscoop-prequel in de maak is. Deze zal het verhaal vertellen nog vóór de wereldberoemde film met John Travolta en Olivia Newton John.

Grease

De film komt alweer uit 1978, en voor wie de film nog niet gezien heeft: shame on you! Grease vertelt het verhaal van Sandy en Danny die elkaar hebben ontmoet op vakantie en hier verliefd zjin geworden. Als Sandy verhuist en op dezelfde school komt als Danny, blijkt de jongen heel anders te zijn dan op vakantie. Het tweetal gaat in het origineel naar Rydell High, en dit zal dan ook de titel worden van de nieuwe serie!

 

De serie

Verschillende personages van de film zullen ook in Rydell High terugkeren. De muzikale serie gaat zich afspelen in de jaren vijftig, maar behandelt ook moderne tienerthema’s. Helaas is nog niet bekend wie de serie gaat schrijven, wie de hoofdrollen gaat spelen of wanneer Rydell High te zien zal zijn.

Check hier de trailer van Grease uit 1978:

 

John Travolta en Olivia Newton John

Ook de twee hoofdrolspelers uit de originele film zijn super bekend. Op John Travolta was in die tijd iedereen verliefd, en Olivia Newton John was de ultieme girlcrush.

 

(1978)

 

Well, think again. Tegenwoordig zijn ze heel wat jaartjes ouder. We zijn benieuwd wie HBO in de serie voor hun personages zal gaan casten! Misschien Noah Centineo wel..?

(2018)

 

Terwijl we wachten op de nieuwe serie, kunnen we ondertussen vanaf november kijken naar de nieuwe serie His Dark Materials van HBO en BBC. Meer een Netflix fan? Dan zou je sowieso de serie The Politican moeten gaan kijken. Perfect voor op je binge lijstje!

 

 

LEES OOK:

 

Beeld: @GoGrease

Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen